Musikktips for økt konsentrasjon!

Vet ikke med dere, men jeg tilhører gruppen som liker å lytte til musikk når jeg skal gjøre noe produktivt. Nå som dette semesterets arbeidskrav og innleveringer står for tur, settes det mer pris på behagelig «bakgrunnstøy», enn ellers.

Personlig går det i alt fra blues med Buddy Guy, til Symfoni 40 av Mozart. Vinyl foretrekkes, men forventer ikke at du er like «hipp» (rettelse: «old school») som meg, og har ordnet deg med en vinyl-snurre? I så fall, kult!

Verken blues eller klassisk er alles kopp te, så her har jeg lagt til ett lite knippe «fin-fine» lister du burde sjekke ut. Er du som meg og trenger noe lyd for å lettere konsentrere deg, samt slappe av – finner du her et par gode alternativer for situasjoner der produktivitet er i høysete. 

Ønsker alle mine lesere en flott, og ikke minst produktiv tid i møte!

 

Suits’ «Harvey Specter» sin #1 spilleliste er en av mine personlige favoritter! 

 

 

«Specter’s» musikksmak blir for kul? Hva med litt «småfrekk» jazz? 

 

 

.. eller foretrekker du forskningens anbefaling? I så fall: litt laidback dance:

 

 

Flere musikktips? Inboundswag på Spotify og YouTube!

Interessert i musikk og lyd, kulturelt sett?

Ta en titt her: God lyd – hva er galt med min generasjons hørsel? 

Merket med: ,,,

2 kommentarer til «Musikktips for økt konsentrasjon!»

  1. […] Fremdeles likegyldig? Sjekk i hvert fall ut et knippe musikktips for bedre produktivitet ved å klikke her! […]

  2. […] Flere musikktips? Musikktips for økt konsentrasjon! […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Liker et eller flere av emnene jeg skriver om? Følg meg da vel?